Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Hranilica

Food Feeder Plus

Hranilica Food Feeder Plus ne samo da pomaže djeci da jedu sami, već također znači i veću neovisnost za roditelje. Bebe mogu držati za sebe i sisati i žvakati nakon što ste drobili hranu koju su napravili roditelji. Food Feeder Plus odlikuje se većim, fleksibilnim silikonskim kesama kako bi zadovoljio rastući apetit beba. To je neophodno hranjenje koje omogućuje mališanima da sigurno istražuju i uživaju u svježoj čvrstoj hrani. Namirnice ne treba čistiti. Jednostavno stavite hranu u silikonsku vrećicu, zatvorite bravu i bebe mogu uživati u samohranom svježom hranom.

Naziv projekta : Food Feeder Plus, Ime dizajnera : Kidsme, Ime klijenta : kidsme.

Food Feeder Plus Hranilica

Ovaj izvrstan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn proizvoda za rasvjetu i dizajn projekata rasvjete. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata rasvjete.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.