Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Stolić Za Kavu

Athos

Stolić Za Kavu Inspirisan mozaičnim pločama koje je stvorio brazilski umjetnik modernista Athos Bulcao, ovaj stol za kavu sa skrivenim ladicama dizajniran je s ciljem da ljepotu njegovih ploča - i njihove svijetle boje i savršene oblike - unese u unutarnji prostor. Gornja inspiracija kombinirana je s dječjim rukotvorinom koji se sastojao od četiri kutije za šibice zalijepljenih za izradu stola za kuću za lutke. Zbog mozaika tablica upućuje na kutiju slagalica. Ladice su zatvorene i ne mogu se primijetiti.

Naziv projekta : Athos, Ime dizajnera : Patricia Salgado, Ime klijenta : Estudio Aker Arquitetura.

Athos Stolić Za Kavu

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na natjecanju u dizajnu ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađivani dizajnerski portfelj nagrađivaca kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.