Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Digitalni Sat

PIXO

Digitalni Sat Koncept će uskoro "digitalizirati" "valjane brojeve" mehaničkog sata u 70-ima. Sa svojim punim matričnim zaslonom, PIXO je u stanju prikazati tečne animirane "valjane" brojeve. Za razliku od drugih digitalnih satova s potiskivačima, PIXO ima samo okretnu krunu za rad svih modusa koji uključuju: Vremenski način rada, Svjetsko vrijeme, Štoperica, 2 alarma, Sat vremena i Timer. Cjelokupni dizajn cilja za ljude koji vole nove stvari s novom izvedbom. Različita kombinacija boja i uniseks dizajn kućišta mogu prilagoditi različitim vrstama korisničkih želja.

Naziv projekta : PIXO, Ime dizajnera : PIXO TEAM, Ime klijenta : PIXO LIMITED COMPANY.

PIXO Digitalni Sat

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na natjecanju u dizajnu ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađivani dizajnerski portfelj nagrađivaca kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.