Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Čajnik I Čajnik

EVA tea set

Čajnik I Čajnik Ovaj zavodljivo elegantan čajnik s odgovarajućim šalicama ima besprijekoran preljev i u njemu je zadovoljstvo uživati. Neobičan oblik ove čajne čaše s izlivom izljeva i raste iz tijela posebno se dobro ulijeva. Šalice su svestrane i taktilne da se na različite načine stisnu u vaše ruke, jer svaka osoba ima svoj pristup držanju šalice. Dostupno u sjajnoj bijeloj boji s srebrnim obrubljenim prstenom ili crnim mat porculanom s sjajnim bijelim poklopcem i bijelim obručima. Unutrašnji filtar od nehrđajućeg čelika. DIMENZIJE: čajnik: 12,5 x 19,5 x 13,5 šalica: 9 x 12 x 7,5 cm.

Naziv projekta : EVA tea set, Ime dizajnera : Maia Ming Fong, Ime klijenta : Maia Ming Designs.

EVA tea set Čajnik I Čajnik

Ovaj izvrstan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn proizvoda za rasvjetu i dizajn projekata rasvjete. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata rasvjete.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.