Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Set Za Kavu

Relax

Set Za Kavu Primarna svrha seta je poticanje njegovanja odnosa. Cilj mu je vratiti vjekovnu tradiciju zajedničkog ispijanja kave u današnji brzi svijet. Ansambl industrijskog betona i nježnog porculana stvara neobičan kontrast, a različite se teksture međusobno ističu. Svrha skupa za jačanje odnosa očituje se u komplementarnim oblicima predmeta. Budući da šalice ne mogu samostalno stajati, samo kad ih stave u svoju zajedničku ladicu, set za kavu nagovara ljude da razgovaraju jedni s drugima za vrijeme kave.

Naziv projekta : Relax, Ime dizajnera : Rebeka Pakozdi, Ime klijenta : Pakozdi.

Relax Set Za Kavu

Ovaj sjajni dizajn pobjednik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih arhitektonskih, građevinskih i strukturnih dizajnerskih radova.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.