Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Kolijevka, Stolice Za Ljuljanje

Dimdim

Kolijevka, Stolice Za Ljuljanje Lisse Van Cauwenberge stvorio je ovo svojevrsno višenamjensko rješenje koje služi kao stolica za ljuljanje, a ujedno je i kao kolijevka kada se dvije Dimdimove stolice spoje zajedno. Svaka stolica za ljuljanje sastavljena je od drva sa čeličnim nosačima i završena je furnirom od oraha. Dvije stolice mogu se montirati jedna uz drugu pomoću dvije skrivene stezaljke ispod sjedala i tako se formira dječja kolijevka.

Naziv projekta : Dimdim, Ime dizajnera : Lisse Van Cauwenberge, Ime klijenta : Lisse..

Dimdim Kolijevka, Stolice Za Ljuljanje

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za natjecanje u dizajnu odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.