Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Roly Poly, Pokretne Drvene Igračke

Tumbler" Contentment "

Roly Poly, Pokretne Drvene Igračke Kako imati dugu? Kako zagrliti ljetni vjetar? Uvijek me dodiruju neke suptilne stvari i osjećam se vrlo zadovoljno i sretno. Kako pohraniti i kako posjedovati? Dosta je dobro kao gozba. Želio bih oblikovati različite vrste materijala na jednostavan i duhovit način. Pustite djecu da se igraju s njima da prepoznaju fizički svijet, potaknite njihovu maštu i pomognete im da razumiju svoje okruženje.

Naziv projekta : Tumbler" Contentment " , Ime dizajnera : Sha Yang, Ime klijenta : Sha Yang Design.

Tumbler" Contentment "  Roly Poly, Pokretne Drvene Igračke

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za natjecanje u dizajnu odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.