Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Konzola

Mabrada

Konzola Jedinstvena konzola izrađena od obojenog drveta s kamenom obradom, na kojoj se nalazi stara autentična brusilica za kavu koja seže u razdoblje otomanske vlasti. Reproduciran je i isklesan jordanski hladnjak za kavu (Mabrada) koji je stajao kao jedna noga na suprotnoj strani konzole na kojoj sjedi brusilica, stvarajući fascinantan komad za predsoblje ili dnevni boravak.

Naziv projekta : Mabrada , Ime dizajnera : May Khoury, Ime klijenta : Badr Adduja Arts & Crafts.

Mabrada  Konzola

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za natjecanje u dizajnu odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.