Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Utovarivač

Arm Loader

Utovarivač Utovarivač koji uglavnom radi na neujednačenim osnovama može uzrokovati vozača jaku mučninu u kretanju i također može osjetiti brzi umor. Međutim, 'ARM LOADER' omogućava prepoznavanje koordinatnih točaka na tlu i pomaže vozačevom sjedalu da bude stabilno i da ne maše. Stoga vozaču pomaže da se ne osjeća umorno i omogućuje im da sigurno obavljaju svoj posao.

Naziv projekta : Arm Loader, Ime dizajnera : Hoyoung Lee, Ime klijenta : DESIGNSORI.

Arm Loader Utovarivač

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za natjecanje u dizajnu odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.