Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Svjetiljka

sa.de01

Svjetiljka Sarah Dehandschutter stvara organske forme koje teško mogu biti dizajnirane na papiru, jer proizlaze izravno iz svojstava materijala. Tkanina razvučena preko zakrivljene šipke rezultira u prirodnom i elegantnom obliku kaleža. Zbog svoje asimetrične forme, čini se različitom od svake točke gledišta, što sugerira kretanje u pokretu. Kalež se razmnožava u kalupu, u pojačanom gipsu. Svjetlost se odbija od neprozirne bijele unutarnje površine stvarajući titrajući kiaroscuro, naglašavajući vrlo tečan oblik. Svjetiljka je obešena metalnom šipkom koja održava oblik u ravnoteži

Naziv projekta : sa.de01, Ime dizajnera : Sarah Dehandschutter, Ime klijenta : Sarah Dehandschutter.

sa.de01 Svjetiljka

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na natjecanju u dizajnu ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađivani dizajnerski portfelj nagrađivaca kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.