Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Tablica Interakcije

paintable

Tablica Interakcije Slikar je višenamjenski stol za svakoga, to bi mogao biti običan stol, stol za crtanje ili glazbeni instrument. Možete koristiti različite vrste boja za slikanje na površini stola za stvaranje glazbe s prijateljima ili obitelji, a površina će senzorima u boji prenijeti crtež u melodiju. Postoje dva načina crtanja, kreativno crtanje i crtanje glazbenih nota, djeca mogu crtati sve što žele stvoriti slučajnu glazbu ili koristiti pravilo koje dizajniramo da popunimo boju na određenom položaju kako bi napravili dječju pjesmu.

Naziv projekta : paintable, Ime dizajnera : Nien-Fu Chen, Ime klijenta : Högskolan för design och konsthantverk.

paintable Tablica Interakcije

Ovaj izvrstan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn proizvoda za rasvjetu i dizajn projekata rasvjete. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata rasvjete.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.