Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Interaktivni

MinYen Hsieh Portfolio

Interaktivni MinYen Hsieh je nagrađivani interaktivni dizajner i kreativni tehnolog fokusiran na vizualni / interaktivni dizajn za različite platforme trenutno sa sjedištem u New Yorku. Radim na nizu istraživačkih ideja i koncepata različitog trajanja i značenja. Moji radovi odražavaju moje koncepte kroz različite interaktivne načine pripovijedanja priča. Kada korisnici prođu kroz moj interaktivni svijet, shvatit će koncept koji im govorim i stvoriti vlastite priče i sjećanja.

Naziv projekta : MinYen Hsieh Portfolio, Ime dizajnera : MinYen Hsieh, Ime klijenta : .

MinYen Hsieh Portfolio Interaktivni

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na natjecanju u dizajnu ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađivani dizajnerski portfelj nagrađivaca kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.