Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Kupaonica

Passion

Kupaonica Ova kupaonica utjelovljuje Yang i Yin, crno i bijelo, strast i mir. Prirodni mramor daje ovoj sobi originalan i jedinstven osjećaj. I kako uvijek tražimo prirodan osjećaj, odlučio sam se poslužiti organskim materijalima, koji stvaraju uistinu mirnu atmosferu. Strop je poput završnog dodira koji unosi unutarnju harmoniju u ovu sobu. Mnoštvo ogledala čini da je prostornije. Prekidači, utičnice i dodatni pribor bili su odabrani kako bi odgovarali shemi obojanog kroma u boji. Brušeni krom izgleda elegantno u odnosu na crne pločice i uklapa se u unutrašnjost.

Naziv projekta : Passion, Ime dizajnera : Julia Subbotina, Ime klijenta : Julia Subbotina.

Passion Kupaonica

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na natjecanju u dizajnu ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađivani dizajnerski portfelj nagrađivaca kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.