Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Tahografski Programer

Optimo

Tahografski Programer Optimo je revolucionarni proizvod sa zaslonom osjetljivim na dodir za programiranje i umjeravanje svih digitalnih tahografa prilagođenih komercijalnim vozilima. Usredotočujući se na brzinu i jednostavnost uporabe, Optimo kombinira bežičnu komunikaciju, podatke o aplikaciji proizvoda i mnoštvo različitih senzorskih veza u prijenosni uređaj za upotrebu u kabini vozila i radionici. Dizajniran za optimalnu ergonomiju i fleksibilno pozicioniranje, njegovo sučelje usmjereno na zadaće i inovativni hardver drastično poboljšavaju korisničko iskustvo i uzimaju tahografsko programiranje u budućnost.

Naziv projekta : Optimo, Ime dizajnera : LA Design , Ime klijenta : Stoneridge.

Optimo Tahografski Programer

Ovaj izvrstan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn proizvoda za rasvjetu i dizajn projekata rasvjete. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata rasvjete.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.