Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Stolica

loop-сhair

Stolica Ideja o ovoj stolici došla mi je kad sam vidjela petlju izrezanog pravokutnika, koja je zakrivljena kako bi oblikovala ruke. Metalni dijelovi vijcima povezani su drvenim nogama, a naslon i sjedište stolice izrađeni su od prozirne plastike. Povezanost ova tri različita materijala daje iluziju lakoće.

Naziv projekta : loop-сhair , Ime dizajnera : Viktor Kovtun, Ime klijenta : Xo-Xo-L design.

loop-сhair  Stolica

Ovaj sjajni dizajn pobjednik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih arhitektonskih, građevinskih i strukturnih dizajnerskih radova.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.