Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Sklopivi Bicikl

DONUT

Sklopivi Bicikl Koncept bicikla koji se lako sklapa, a koji se presavija u kružni okvir, a dijelovi bicikla ne strše izvan okvira. Bicikl izgleda kao krug nakon presavijanja, koji se može lako nositi, skladištiti i slagati. Ovaj bicikl ima kružni okvir od aluminijske legure koji preuzima opterećenje jahača. Prednje i zadnje vilice su usmjerene u kružni okvir. Ovaj bicikl ima cjevastu papučicu koja se klizi kao i rotira se unutar radilice. Kombinacija lanca i zupčanika pogoni se koriste za prijenos pokreta na stražnji kotač. Visinsko podesivo sjedalo i ručka s GPS-om, glazbenim uređajem za reprodukciju i ciklometrom.

Naziv projekta : DONUT, Ime dizajnera : Arvind Mahabaleshwara, Ime klijenta : .

DONUT Sklopivi Bicikl

Ovaj sjajni dizajn pobjednik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih arhitektonskih, građevinskih i strukturnih dizajnerskih radova.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.