Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Stol

Baboor Dawar Line

Stol U težnji da prekorači granice normalnosti i stalnom pokušaju spajanja povijesne egipatske baštine sa suvremenim dizajnerskim sredstvima predstavljenim u materijalima i obradama, ovaj prepoznatljivi komad „Baboor“ nadahnuo je tradicionalni „Primus štednjak“ koji je bio obvezna oprema za preko stoljeća i do danas se obilno koristi u ruralnim područjima. Podsjetnik je na jedan od brojnih predmeta, koji su nekada bili prestižna roba i kako je vrijeme prolazilo, sjenčanje je zasjenilo u antiku. Bilo koji predmet može biti majstorski komad jednom viđen umjetničkom vizijom.

Naziv projekta : Baboor Dawar Line, Ime dizajnera : Dalia Sadany, Ime klijenta : Dezines Dalia Sadany Creations.

 Baboor Dawar Line Stol

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na natjecanju u dizajnu ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađivani dizajnerski portfelj nagrađivaca kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajnerski intervju dana

Intervjui sa svjetski poznatim dizajnerima.

Pročitajte najnovije intervjue i razgovore o dizajnu, kreativnosti i inovacijama između dizajnerskog novinara i svjetski poznatih dizajnera, umjetnika i arhitekata. Pogledajte najnovije dizajnerske projekte i nagrađivane dizajne poznatih dizajnera, umjetnika, arhitekata i inovatora. Otkrijte nove spoznaje o kreativnosti, inovacijama, umjetnosti, dizajnu i arhitekturi. Saznajte više o dizajnerskim procesima sjajnih dizajnera.