Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Identitet Marke, Strategije Markiranja

babyfirst

Identitet Marke, Strategije Markiranja zajednički zajednički ugovor između stranih i kineskih subjekata koji prodaju maloprodajne proizvode za njegu beba na glavnom kineskom tržištu. dizajn neprimjetno kombinira zapadne i kineske, suvremene i tradicionalne, kulturno i društveno relevantne elemente. kineska je tradicija da se novorođenčad previja u crvenu krpu ili odjeću kako bi se djetetu dalo puno sreće (crvena je boja dobre sreće). cucla je prepoznatljivo zapadnjačka. ovaj dizajn prenosi težnju ka modernosti poštujući tradicije. također bilježimo kako se djeca blaguju s obzirom na politiku 'jedno dijete' u Kini.

Naziv projekta : babyfirst, Ime dizajnera : brian LAU lilian CHAN, Ime klijenta : .

babyfirst Identitet Marke, Strategije Markiranja

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na natjecanju u dizajnu ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađivani dizajnerski portfelj nagrađivaca kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.