Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Stol

UFO

Stol Kombinacija stakla, metala i drveta. Sadašnji dizajn podržava koncepciju dizajnerske tvrtke Xo-Xo-l, koja je opisana kao "Namještaj pozitivnih emocija". Vrlo je funkcionalan dizajn, iako je izvana vrlo lagan i jedinstven. Ova jedinica je u potpunosti rastavljajuća jedinica, koju je moguće rastaviti i sastaviti na bilo kojem mjestu.

Naziv projekta : UFO, Ime dizajnera : Viktor Kovtun, Ime klijenta : Xo-Xo-L design.

UFO Stol

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na natjecanju u dizajnu ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađivani dizajnerski portfelj nagrađivaca kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.