Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Rasvjeta

Claire de Lune Chandelier

Rasvjeta Ukrasna, rasvjeta, prodaje se u paketu, pakirano u vrećicu za višekratnu upotrebu. Osigurao sam pristupačnu verziju grandioznog, luksuznog, kultiviranog proizvoda koji predstavlja prošlo doba - barok / rokoko, izveden u modernom materijalu. Ova je tema bezvremenska. U isto vrijeme, Claire de Lune Luster pruža malo humora, u svojoj ćudljivosti. (Upute za montažu nalaze se na papiru i CD-Beta). Ideja pakovanja bila je da učinim svoj dio u smanjenju emisije CO2, kao i da uključim krajnjeg kupca u svjestan proces svog dijela kako bi utjecao na naše okruženje.

Naziv projekta : Claire de Lune Chandelier, Ime dizajnera : Claire Requa, Ime klijenta : Brand: Claire de Lune Chandelier.

Claire de Lune Chandelier Rasvjeta

Ovaj sjajni dizajn pobjednik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih arhitektonskih, građevinskih i strukturnih dizajnerskih radova.