Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Izložba Na Cestama

Boom

Izložba Na Cestama Riječ je o izložbenom dizajnerskom projektu izložbe za moderan modni brend u Kini. Tema ove prezentacije na cestama ističe potencijal mladih da stiliziraju vlastiti imidž i simbolizira eksplozivnu buku koju je ovaj roadhow prikazivao u javnosti. Oblik cik-caka korišten je kao glavni vizualni element, ali s različitim konfiguracijama kada se primjenjuje na kabinama u različitim gradovima. Sve su građevine izložbenih kabina bile tvornički pripremljene i ugrađene u tvornicu. Neki dijelovi mogu se ponovo upotrijebiti ili konfigurirati za oblikovanje novog dizajna kabine za slijedeće zaustavljanje prezentacije.

Naziv projekta : Boom, Ime dizajnera : Lam Wai Ming, Ime klijenta : PMTD Ltd..

Boom Izložba Na Cestama

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za natjecanje u dizajnu odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.