Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Poklon Set Za Gurmansku Hranu

Saintly Flavours

Poklon Set Za Gurmansku Hranu Saintly Flavors je poklon set za gurmansku hranu koji je namijenjen kupcima high-end dućana. Slijedom trenda u kojem su hrana i blagovaonica postali u modi, inspiracija za projekt dolazi iz modne teme Kat Gala iz katoličanstva 2018. godine. Jeremy Bonggu Kang pokušao je stvoriti izgled koji plijeni poglede potrošača vrhunskih trgovina, koristeći ukrašeni i tradicionalni ilustracijski stil ilustracije kako bi predstavio bogatu tradiciju umjetnosti i kvalitetnu izradu hrane u katoličkim samostanima.

Javni Umjetnički Prostor

Dachuan Lane Art Installation

Javni Umjetnički Prostor Staza Dachuan Chengdua, zapadna obala rijeke Jinjiang, povijesna je ulica koja povezuje ruševine zida Chengdu East Gate City. U projektu je luk Dachuan Lanea u povijesti obnovljen starim putem u izvornoj ulici, a priču o ovoj ulici ispričala je ulična umjetnička instalacija. Intervencija umjetničke instalacije svojevrsni je medij za nastavak i prijenos priča. On ne samo da reproducira tragove povijesnih ulica i staza koje su srušene, već pruža i svojevrsnu temperaturu urbane memorije za nove ulice i staze.

Vizualna Komunikacija

Plates

Vizualna Komunikacija Kako bi demonstrirali različite odjele prodavaonice hardvera, Didyk Pictures je došao na ideju da im predstavi nekoliko ploča s različitim hardverskim predmetima, poslužene u restoranskom maniru. Bijela pozadina i bijelo posuđe pomažu naglasiti poslužene predmete i olakšavaju posjetiteljima trgovine pronalazak određenog odjela. Slike su također korištene na panoima veličine 6x3 metra i plakatima u javnom prijevozu diljem Estonije. Bijela pozadina i jednostavan sastav omogućuju prepoznavanje ove oglasne poruke čak i u osobama u prolazu automobilom.

Skulptura

Iceberg

Skulptura Icebergs su unutarnje skulpture. Spajanjem planina moguće je izgraditi planinske nizove, mentalne krajolike od stakla. Površina svakog recikliranog staklenog predmeta jedinstvena je. Dakle, svaki objekt ima jedinstveni karakter, dušu. Skulpture su u Finskoj oblikovane rukom, potpisane i numerirane. Glavna filozofija iza ledenih skulptura je odražavanje klimatskih promjena. Stoga je upotrijebljeni materijal reciklirano staklo.

Aplikacija Za Gledanje

TTMM for Pebble

Aplikacija Za Gledanje TTMM je kolekcija 130 Watchfaces posvećena pametnom satu Pebble 2. Određeni modeli prikazuju vrijeme i datum, tjedan dana, korake, vrijeme aktivnosti, udaljenost, temperaturu i stanje baterije ili Bluetooth. Korisnik može prilagoditi vrstu podataka i vidjeti dodatne podatke nakon potresanja. TTMM Satovi su jednostavni, minimalni, estetskog dizajna. To je kombinacija znamenki i apstraktna info-grafika savršena za doba robota.

Aplikacija Za Gledanje

TTMM for Fitbit

Aplikacija Za Gledanje TTMM je kolekcija 21 sata sata posvećena Fitbit Versa i Fitbit Ionic pametnim satima. Lica sata imaju postavke komplikacija samo jednostavnim dodirom na zaslonu. To ih čini vrlo brzim i jednostavnim za prilagodbu boja, unaprijed postavljenih dizajna i komplikacija preferencijama korisnika. Inspirirana je filmovima poput Blade Runner i Twin Peaks serije.