Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Knjiga

ZhuZi Art

Knjiga Nanjing Zhuzi Art Museum objavljuje niz izdanja knjiga za sakupljena djela tradicionalne kineske kaligrafije i slike. S dugom poviješću i elegantnom tehnikom, tradicionalne kineske slike i kaligrafija njeguju se zbog svoje visoko umjetničke i praktične privlačnosti. Pri dizajniranju kolekcije korišteni su apstraktni oblici, boje i linije za stvaranje dosljedne senzualnosti i isticanje praznog prostora u skici. Napor se poklapa s umjetnicima tradicionalnih stilova slikanja i kaligrafije.

Naziv projekta : ZhuZi Art, Ime dizajnera : ALICE XI ZONG, Ime klijenta : ZHUZI Art Center.

ZhuZi Art Knjiga

Ovaj izvrstan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn proizvoda za rasvjetu i dizajn projekata rasvjete. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata rasvjete.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.