Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Dizajn Etiketa Vina

314 Pi

Dizajn Etiketa Vina Eksperimentiranje s kušanjem vina neprekidan je proces koji vodi do novih staza i raznoraznih aroma. Beskonačni niz pi, iracionalni broj s beskonačnim decimalama bez poznavanja posljednjeg od njih, bio je inspiracija za ime ovih vina bez sulfita. Dizajn ima za cilj staviti karakteristike serije 3,14 vina u središte pozornosti, a ne skrivati ih među slikama ili grafikama. Slijedeći minimalistički i jednostavan pristup, naljepnica prikazuje samo stvarne karakteristike tih prirodnih vina jer ih se može primijetiti u bilježnici enologa.

Naziv projekta : 314 Pi, Ime dizajnera : Maria Stylianaki, Ime klijenta : Deep Blue Design.

314 Pi Dizajn Etiketa Vina

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za natjecanje u dizajnu odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.