Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Knjiga

ZhuZi Art

Knjiga Nanjing Zhuzi Art Museum objavljuje niz izdanja knjiga za sakupljena djela tradicionalne kineske kaligrafije i slike. S dugom poviješću i elegantnom tehnikom, tradicionalne kineske slike i kaligrafija njeguju se zbog svoje visoko umjetničke i praktične privlačnosti. Pri dizajniranju kolekcije korišteni su apstraktni oblici, boje i linije za stvaranje dosljedne senzualnosti i isticanje praznog prostora u skici. Napor se poklapa s umjetnicima tradicionalnih stilova slikanja i kaligrafije.

Fotografija

The Japanese Forest

Fotografija Japanska šuma preuzeta je iz japanske religiozne perspektive. Jedna od japanskih drevnih religija je animizam. Animizam je vjerovanje da i neljudska bića, mrtva priroda (minerali, artefakti itd.) I nevidljive stvari također imaju namjeru. Fotografija je slična ovoj. Masaru Eguchi snima nešto što stvara osjećaj u temi. Drveće, trava i minerali osjećaju životnu volju. Pa čak i artefakti poput brane koji su u prirodi dugo vremena ostajali osjećaju volju. Baš kao što vidite netaknutu prirodu, budućnost će vidjeti i sadašnju krajoliku.

Kolekcija Kozmetike

Woman Flower

Kolekcija Kozmetike Ova kolekcija inspirirana je pretjeranim stilovima odjeće srednjovjekovnih europskih dama i oblicima ptičje perspektive. Dizajner je izvadio oblike ove dvije i iskoristio ih kao kreativne prototipove i u kombinaciji s dizajnom proizvoda stvorio jedinstveni oblik i modni smisao, pokazujući bogat i dinamičan oblik.

Dizajn Knjige

Josef Koudelka Gypsies

Dizajn Knjige Josef Kudelka, svjetski poznati fotograf, održao je svoje izložbe fotografija u mnogim zemljama svijeta. Nakon dužeg čekanja, u Koreji je napokon održana izložba na Kudelki s ciganskom tematikom, a njegova knjiga fotografija napravljena je. Kako je to bila prva izložba u Koreji, od autora se javio zahtjev da želi napraviti knjigu kako bi mogao osjetiti Koreju. Hangeul i Hanok su korejska slova i arhitektura koja predstavljaju Koreju. Tekst se odnosi na um, a arhitektura znači oblik. Inspirirani ovim dvama elementima, željeli su osmisliti način na koji bi mogli izraziti korejske karakteristike.

Javna Umjetnost

Flow With The Sprit Of Water

Javna Umjetnost Okoliš zajednice je često zagađen inter- i unutar-osobnim neskladima njihovih stanovnika što rezultira vidljivim i nevidljivim kaosom u okolini. Nesvjesni učinak ovog poremećaja je da se stanovnici vraćaju u nemir. Ova uobičajena i ciklička uznemirenost utječe na tijelo, um i duh. Skulpture usmjeravaju, njeguju, pročišćuju i jačaju pozitivni "chi" prostora usredotočujući se na ugodne i mirne ishode. Suptilnim pomakom u svom okruženju, javnost se vodi prema ravnoteži između njihove unutarnje i vanjske stvarnosti.

Dizajn Marke

Queen

Dizajn Marke Prošireni dizajn zasnovan je na konceptu kraljice i šahovnice. S dvije boje, crnom i zlatnom, dizajn želi prenijeti osjećaj visoke klase i preoblikovati vizualnu sliku. Uz metalne i zlatne linije korištene u samom proizvodu, element scene izgrađen je tako da odabire ratni dojam šaha, a mi koristimo koordinaciju scenske rasvjete za stvaranje dima i svjetla rata.