Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Yong Harbor Rebranding

Hak Hi Kong

Yong Harbor Rebranding Prijedlog koristi tri koncepta za obnovu sustava infrastrukture za ribolovnu luku Yong-An. Prvi je novi logo koji stvara specifične vizualne materijale izvađene iz kulturnih obilježja zajednice Hakka. Sljedeći korak je ponovno istraživanje doživljaja zabave, a zatim stvorite dva lika maskote koji će ih predstavljati i pustite ih da se pojave u novim atrakcijama za vođenje turista u luku. Posljednje, ali ne najmanje bitno, planiranje devet točaka iznutra, okruženje zabavnim aktivnostima i ukusnim kuhinjama.

Izložba

Tape Art

Izložba 2019. Tajpej je potaknuo vizualnu zabavu linija, nizova boja i fluorescencije. Bila je to umjetnička izložba Tape That u organizaciji FunDesign.tv i Tape That Collective. Različiti projekti s neobičnim idejama i tehnikama predstavljeni su u 8 instalacija umjetničkih vrpca i izloženi preko 40 slika s vrpcama, zajedno s video zapisima o umjetnikovim radovima u prošlosti. Dodali su i sjajne zvukove i svjetlost kako bi događaj postao imerzivni umjetnički milje, a materijali koje su primjenjivali uključuju platnene vrpce, kanalne trake, papirne vrpce, priče za pakiranje, plastične trake i folije.

Instalacijska Umjetnost

Inorganic Mineral

Instalacijska Umjetnost Inspiriran dubokim osjećajima prema prirodi i iskustvom arhitekta, Lee Chi se fokusira na stvaranje jedinstvenih instalacija botaničke umjetnosti. Razmišljajući o prirodi umjetnosti i istražujući kreativne tehnike, Lee pretvara životne događaje u formalizirana umjetnička djela. Tema ove serije radova je istražiti prirodu materijala i način na koji se materijali mogu rekonstruirati estetskim sustavom i novom perspektivom. Lee također vjeruje da redefinicija i obnova biljaka i drugih umjetnih materijala mogu prirodni krajolik imati emotivan utjecaj na ljude.

Re-Branding Tvrtke

Astra Make-up

Re-Branding Tvrtke Moć marke leži ne samo u njegovoj sposobnosti i viziji, već i u komunikaciji. Katalog jednostavan za korištenje ispunjen jakim fotografijama proizvoda; web mjesto koje je orijentirano na potrošače, a nudi internetske usluge i pregled proizvoda marke. Također smo razvili vizualni jezik u predstavljanju senzacije marke uz modni stil fotografije i liniju svježe komunikacije na društvenim medijima, uspostavili dijalog između tvrtke i potrošača.

Dizajn Slova

Monk Font

Dizajn Slova Monk traži ravnotežu između otvorenosti i čitljivosti humanističkih sans serifi i reguliranijeg karaktera kvadratne sans serif. Iako je izvorno oblikovan kao latinični oblik, rano je odlučeno da će trebati širi dijalog kako bi se uključila i arapska verzija. I latinski i arapski jezik oblikuju nam isto obrazloženje i ideju zajedničke geometrije. Snaga paralelnog procesa dizajniranja omogućava da dva jezika imaju uravnotežen sklad i gracioznost. I arapski i latinski djeluju besprijekorno zajedno s zajedničkim brojačima, debljinom stabljike i zakrivljenim oblicima.

Ambalaža

Winetime Seafood

Ambalaža Dizajn ambalaže za Winetime Seafood seriju trebao bi pokazati svježinu i pouzdanost proizvoda, treba ga povoljno razlikovati od konkurencije, biti skladan i razumljiv. Korištene boje (plava, bijela i narančasta) stvaraju kontrast, naglašavaju važne elemente i odražavaju pozicioniranje marke. Jedinstveni jedinstveni koncept razlikuje seriju od ostalih proizvođača. Strategija vizualnih informacija omogućila je prepoznavanje raznolikosti proizvoda u seriji, a upotreba ilustracija umjesto fotografija, ambalažu je učinila zanimljivijom.