Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Krajnji Stol

TIND End Table

Krajnji Stol TIND End Table mali je ekološki stol s jakom vizualnom prisutnošću. Reciklirani čelični vrh izrezan je vodenim mlazom s zamršenim uzorkom koji stvara živopisne uzorke svjetla i sjene. Oblici bambusovih nogu određuju se uzorkovanjem u čeličnom vrhu, a svaka od četrnaest nogu prolazi kroz čelični vrh, a zatim se izrezuje u ravnini. Gledano odozgo, karbonizirani bambus stvara zaštitni uzorak, nasuprot perforiranom čeliku. Bambus je brzo obnovljiva sirovina, jer je bambus brzo rastuća trava, a ne proizvod od drva.

Višenamjenski Ormar

Shanghai

Višenamjenski Ormar "Shanghai" multifunkcionalni ormar. Linijski uzorak i lakonski oblik djeluju kao "ukrasni zid", a to omogućuje percepciju ormara kao ukrasne komponente. Sustav „sve uključeno“: uključuje mjesta za skladištenje različitog volumena; ugrađeni noćni ormarići koji su dio pročelja ormara otvorenog i zatvorenog jednim prednjim pritiskom; 2 ugrađene noćne svjetiljke skrivene pod izuzetnim volumenom s obje strane kreveta. Glavni dio ormara izrađen je od sićušnog drvenog oblika. Sastoji se od 1500 komada kempa i 4500 komada izbjeljenog hrasta.

Igračka

Rocking Zebra

Igračka Djeca vole ovu otkačenu ljuljajuću igračku, a suvremeni izgled, simpatična grafika i prirodno drvo prave su privlačne oči u modernom domu. Izazov dizajna uključivao je zadržavanje osnovnog karaktera klasične igračke heirloom, uz korištenje naprednih tehnika i modularnog sustava konstrukcije kako bi se omogućili budući dodatni tipovi životinja uz minimalne promjene dijelova. Upakirani proizvod također je trebao biti kompaktan i ispod 10 kilograma za izravne internetske kanale prodaje. Prva upotreba laminata za ispis, što rezultira savršenim prikazom boja / uzoraka na potpuno otpornoj površini

Namještaj Za Kućni Stol

Marken Desk

Namještaj Za Kućni Stol Vizualno lagan osjećaj ovog elegantnog, a opet jakog stola vraća nas u skandinavsku školu dizajna. Neugodan oblik nogu, način na koji se naslanjaju na prednje dijelove gotovo poput vlastitih gesta pozdrava, podsjeća nas na silouetu plemenitog čovjeka koji sa šeširom pozdravlja damu. Stol nas pozdravlja da ga koristimo. Oblik ladica, poput zasebnih udova stola, svojim osjećajem za vješanje i personaliziranim pogledom sprijeda, pregledava sobu poput budnih očiju.

Barska Stolica

Barcycling Chair

Barska Stolica Barcycling je barska stolica dizajnirana na sportskim tematskim prostorima. Privlači pažnju slikom dinamičnosti na stolici u baru, zahvaljujući sedlu bicikla i papučice za bicikle. Stvaranje kostura od poliuretana i gornjeg dijela sjedala prekrivenog ručnim šivanjem kože . Dok mekoća poliuretanske, prirodne kože i kvaliteta šivanja ruku simbolizira trajnost. Bez obzira na standardnu stolicu u baru takav položaj stopala ne može se mijenjati, barcikliranje omogućava promjenjive sjedenje uz držanje papučica na raznim mjestima. To omogućava dulje i ugodnije držanje sjedenje.

Kalendar

2013 goo Calendar “MONTH & DAY”

Kalendar Jedinstven i razigran promotivni kalendar razvijen i proizveden za web stranicu portala goo koristi papirnate teksture i promišlja funkcionalnost. Ovo izdanje za 2013. godinu je organizator kalendara i rasporeda, sjedinjen s prostorom za pisanje u cjelogodišnjim planovima i dnevnim rasporedima. Papirno odabran gust papir za kalendar i jeftini papir koji je pravedan za unošenje bilješki organizatora rasporeda, a pažnja koja je stvorena uklapa se u dizajn kalendara. Dodana značajka organizatora za popunjavanje rasporeda čini ga savršenim kao kalendar prilagođenom stolu.