Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Tahografski Programer

Optimo

Tahografski Programer Optimo je revolucionarni proizvod sa zaslonom osjetljivim na dodir za programiranje i umjeravanje svih digitalnih tahografa prilagođenih komercijalnim vozilima. Usredotočujući se na brzinu i jednostavnost uporabe, Optimo kombinira bežičnu komunikaciju, podatke o aplikaciji proizvoda i mnoštvo različitih senzorskih veza u prijenosni uređaj za upotrebu u kabini vozila i radionici. Dizajniran za optimalnu ergonomiju i fleksibilno pozicioniranje, njegovo sučelje usmjereno na zadaće i inovativni hardver drastično poboljšavaju korisničko iskustvo i uzimaju tahografsko programiranje u budućnost.

Organsko Maslinovo Ulje

Epsilon

Organsko Maslinovo Ulje Maslinovo ulje Epsilon je ograničeno izdanje proizvoda iz organskih maslinika. Cjelokupni postupak proizvodnje provodi se ručno, tradicionalnim metodama, a maslinovo ulje se puni nefiltrirano. Dizajnirali smo ovo pakiranje želeći osigurati da će potrošači osjetljive komponente visoko hranjivih proizvoda primiti iz mlina bez ikakvih preinaka. Koristimo bocu Quadrotta zaštićenu omotom, povezujemo kožom i stavimo u ručno izrađenu drvenu kutiju, zapečanu brtvenim voskom. Tako potrošači znaju da je proizvod došao izravno iz mlina bez ikakve intervencije.

Laboratorijski Sustav Pročišćavanja Vode

Purelab Chorus

Laboratorijski Sustav Pročišćavanja Vode Purelab Chorus prvi je modularni sustav za pročišćavanje vode dizajniran da odgovara pojedinačnim laboratorijskim potrebama i prostoru. Dostavlja sve stupnjeve pročišćene vode, pružajući skalabilno, fleksibilno i prilagođeno rješenje. Modularni elementi mogu se distribuirati u laboratoriju ili se međusobno povezivati u jedinstvenom obliku tornja, čime se minimalizira otisak sustava. Haptičke kontrole nude visoko podesive brzine protoka doziranja, dok halo svjetla ukazuje na stanje zbora. Nova tehnologija čini Chorus najnaprednijim dostupnim sustavom, smanjujući utjecaj na okoliš i operativne troškove.

Brodski Sustav Upravljanja

GE’s New Bridge Suite

Brodski Sustav Upravljanja GE modularni sustav upravljanja brodom dizajniran je za postavljanje velikih i lakih plovila, pružajući intuitivnu kontrolu i jasne vizualne povratne informacije. Nova tehnologija pozicioniranja, upravljački sustavi motora i nadzorni uređaji omogućuju precizno upravljanje brodovima u skučenim prostorima uz istovremeno smanjenje opterećenja za operatera jer su složene ručne kontrole zamijenjene novom tehnologijom osjetljivom na dodir. Podesiv zaslon smanjuje refleksije i optimizira ergonomiju. Sve konzole imaju integrirane ručke za hvatanje za upotrebu u morskom moru.

Vinoteka

Crombe 3.0

Vinoteka Cilj koncepta prodavaonice vina Crombé bio je da kupci dožive potpuno novi način kupovine. Osnovna ideja bila je krenuti od izgleda skladišta, kojem smo naknadno dodali svjetlost i finoću. Iako su vina predstavljena u originalnom pakiranju, čiste linije metalnih okvira još uvijek osiguravaju poznavanje i perspektivnost. Svaka boca visi u okviru u jednakom nagibu u kojem će ih poslužiti sommelier. U stalak od 12 m nalaze se šampanjac i ormarići. Po ormariću klijenti mogu sigurno pohraniti do 30 boca.