Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Vizualni Identitet Pekarnice

Mangata Patisserie

Vizualni Identitet Pekarnice Mångata se na švedskom vizualizira kao romantičan prizor, svjetlucavi odsjaj mjeseca poput ceste stvara na noćnom moru. Prizor je vizualno privlačan i dovoljno poseban za stvaranje imidža marke. Paleta boja, crna i zlatna, također oponaša atmosferu mračnog mora, marki je dala tajanstven, luksuzan dodir.

Naziv projekta : Mangata Patisserie, Ime dizajnera : M — N Associates, Ime klijenta : M — N Associates.

Mangata Patisserie Vizualni Identitet Pekarnice

Ovaj izuzetan dizajn dobitnik je nagrade platinasti dizajn za natjecanje u dizajnu igračaka, igara i hobi proizvoda. Svakako biste trebali vidjeti platforma dizajnerski portfelj nagrađivanih platina i otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne igračke, igraće i proizvode za hobi proizvode.

Dizajnerski tim dana

Najveći svjetski dizajnerski timovi.

Ponekad vam je potreban vrlo velik tim talentiranih dizajnera koji može smisliti zaista sjajne dizajne. Svakodnevno imamo različit nagrađivani inovativni i kreativni tim dizajna. Istražite i otkrijte originalnu i kreativnu arhitekturu, dobar dizajn, modu, grafički dizajn i projekte dizajnerske strategije od dizajnerskih timova širom svijeta. Oduševite se originalnim djelima dizajnera velikog majstora.