Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Vizualni Identitet Pekarnice

Mangata Patisserie

Vizualni Identitet Pekarnice Mångata se na švedskom vizualizira kao romantičan prizor, svjetlucavi odsjaj mjeseca poput ceste stvara na noćnom moru. Prizor je vizualno privlačan i dovoljno poseban za stvaranje imidža marke. Paleta boja, crna i zlatna, također oponaša atmosferu mračnog mora, marki je dala tajanstven, luksuzan dodir.

Naziv projekta : Mangata Patisserie, Ime dizajnera : M — N Associates, Ime klijenta : M — N Associates.

Mangata Patisserie Vizualni Identitet Pekarnice

Ovaj izuzetan dizajn dobitnik je nagrade platinasti dizajn za natjecanje u dizajnu igračaka, igara i hobi proizvoda. Svakako biste trebali vidjeti platforma dizajnerski portfelj nagrađivanih platina i otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne igračke, igraće i proizvode za hobi proizvode.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.