Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Rasvjeta Za Bicikl

Safira Griplight

Rasvjeta Za Bicikl SAFIRA je inspirirana namjerom da riješi neuredne dodatke na upravljaču za moderne bicikliste. Integrirajući prednju svjetiljku i pokazivač smjera u dizajn držanja sjajno postižu cilj. Također, iskorištavajući prostor šupljeg upravljača kao kabine za baterije maksimalno povećavate kapacitet električne energije. Zbog kombinacije prianjanja, svjetla bicikla, pokazivača smjera i kabine upravljača, SAFIRA postaje najkompaktniji i najrelevantniji moćan sustav osvjetljenja bicikla.

Naziv projekta : Safira Griplight, Ime dizajnera : Chou-Hang, Yang, Ime klijenta : LEXDESIGN.

Safira Griplight Rasvjeta Za Bicikl

Ovaj izvrstan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn proizvoda za rasvjetu i dizajn projekata rasvjete. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata rasvjete.

Dizajnerski tim dana

Najveći svjetski dizajnerski timovi.

Ponekad vam je potreban vrlo velik tim talentiranih dizajnera koji može smisliti zaista sjajne dizajne. Svakodnevno imamo različit nagrađivani inovativni i kreativni tim dizajna. Istražite i otkrijte originalnu i kreativnu arhitekturu, dobar dizajn, modu, grafički dizajn i projekte dizajnerske strategije od dizajnerskih timova širom svijeta. Oduševite se originalnim djelima dizajnera velikog majstora.