Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Rasvjeta Za Bicikl

Safira Griplight

Rasvjeta Za Bicikl SAFIRA je inspirirana namjerom da riješi neuredne dodatke na upravljaču za moderne bicikliste. Integrirajući prednju svjetiljku i pokazivač smjera u dizajn držanja sjajno postižu cilj. Također, iskorištavajući prostor šupljeg upravljača kao kabine za baterije maksimalno povećavate kapacitet električne energije. Zbog kombinacije prianjanja, svjetla bicikla, pokazivača smjera i kabine upravljača, SAFIRA postaje najkompaktniji i najrelevantniji moćan sustav osvjetljenja bicikla.

Naziv projekta : Safira Griplight, Ime dizajnera : Chou-Hang, Yang, Ime klijenta : LEXDESIGN.

Safira Griplight Rasvjeta Za Bicikl

Ovaj izvrstan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn proizvoda za rasvjetu i dizajn projekata rasvjete. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata rasvjete.

Dizajnerska legenda dana

Legendarni dizajneri i njihova nagrađivana djela.

Legende dizajna izuzetno su poznati dizajneri koji svojim dobrim dizajnom čine naš svijet boljim mjestom. Otkrijte legendarne dizajnere i njihove inovativne dizajne proizvoda, originalna umjetnička djela, kreativnu arhitekturu, izvanredne modne dizajne i dizajnerske strategije. Uživajte i istražite originalna dizajnerska djela nagrađivanih dizajnera, umjetnika, arhitekata, inovatora i marki širom svijeta. Oduševite se kreativnim dizajnom.