Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Nakit

Poseidon

Nakit Nakit koji dizajniram izražava moje osjećaje. Predstavlja me kao umjetnika, dizajnera i također kao osobu. Okidač za stvaranje Posejdona bio je postavljen u najmračnijim satima mog života kada sam se osjećao uplašen, ranjiv i trebam zaštitu. Prvenstveno sam ovu kolekciju dizajnirao da se koristi u samoobrani. Iako je ta ideja izblijedjela tijekom ovog projekta, ona i dalje postoji. Posejdon (bog mora i „potres zemlje“, potresa u grčkoj mitologiji) je moja prva službena zbirka i namijenjen je jakim ženama, a imao je za cilj pružiti osjećaju snage i samopouzdanja.

Nakit

odyssey

Nakit Osnovna ideja monomere odiseje uključuje prekrivanje voluminoznih, geometrijskih oblika s uzorkom kože. Iz toga se razvija interakcija jasnoće i izobličenja, transparentnosti i prikrivanja. Svi se geometrijski oblici i uzorci mogu kombinirati po volji, mijenjati i nadopunjavati dodacima. Ova fascinantna, jednostavna ideja omogućuje stvaranje gotovo neiscrpnog asortimana dizajna, savršeno usklađenih s mogućnostima koje nudi brzo prototipiranje (3D ispis), jer svaki kupac može proizvesti potpuno individualni i jedinstveni predmet (posjetite: www.monomer. eu-shop).

Taktilna Tkanina

Textile Braille

Taktilna Tkanina Industrijska univerzalna žakardna tekstilna misao kao prevoditelj za slijepe osobe. Ovu tkaninu mogu čitati ljudi s dobrim vidom, a ona je namijenjena njima da pomognu slijepim osobama koje počinju gubiti vid ili imaju problema s vidom; kako biste naučili brajev sustav s prijateljskim i uobičajenim materijalom: tkaninom. Sadrži abecedu, brojeve i interpunkcijske znakove. Nisu dodane boje. Proizvod je to proizvoda sive boje kao načela percepcije svjetlosti. To je projekt društvenog značenja i nadilazi komercijalni tekstil.

Naočale

Mykita Mylon, Basky

Naočale Kolekcija MYKITA MYLON izrađena je od laganog poliamidnog materijala koji ima izuzetnu individualnu prilagodljivost. Ovaj posebni materijal stvara se sloj po sloj zahvaljujući tehnici selektivnog laserskog sinteriranja (SLS). Ponovno interpretirajući tradicionalni okrugli i ovalni okrugli oblik naočala panto koji je bio moderan 1930-ih, model BASKY dodaje novo lice ovoj kolekciji naočala koja je prvobitno dizajnirana za upotrebu u sportu.

Sat

Ring Watch

Sat Ring Ring predstavlja maksimalno pojednostavljenje tradicionalnog ručnog sata uklanjanjem brojeva i ruku u korist dva prstena. Ovaj minimalistički dizajn pruža čist i jednostavan izgled koji se savršeno spaja s estetikom privlačnog sata. Kruna potpisa još uvijek pruža učinkovito sredstvo za promjenu sata, dok njegov skriveni e-tinta prikazuje živopisne trake u boji s izuzetnom definicijom, na kraju održavajući analogni aspekt, a istovremeno pruža duži vijek trajanja baterije.

Ogrlica I Broš

I Am Hydrogen

Ogrlica I Broš Dizajn je inspiriran neoplatonskom filozofijom makrokozmosa i mikrokosmosa, videći iste obrasce reproducirane na svim razinama kozmosa. Osjećajući zlatni omjer i redoslijed vlakana, ogrlica ima matematički dizajn koji oponaša uzorke filotaksije promatrane u prirodi, kao što se vidi kod suncokreta, tratinčica i raznih drugih biljaka. Zlatni torus predstavlja Svemir, umotan u tkaninu prostora-vremena. "Ja sam vodik" istovremeno predstavlja model "Univerzalnog postojanja dizajna" i model samog Univerzuma.