Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Prsten

Arch

Prsten Dizajner dobiva inspiraciju iz oblika lučnih struktura i duge. Dva motiva - oblik luka i oblik kapi, kombinirani su kako bi stvorili jedinstvenu trodimenzionalnu formu. Kombinacijom minimalnih linija i oblika te korištenjem jednostavnih i uobičajenih motiva, rezultat je jednostavan i elegantan prsten koji je izrađen odvažno i razigrano pružajući prostor za protok energije i ritma. Iz različitih kutova mijenja se oblik prstena - oblik kaplje se gleda iz prednjeg kuta, oblik luka se gleda iz bočnog kuta, a križ se gleda iz gornjeg kuta. Ovo pruža poticaj za korisnika.

Prsten

Touch

Prsten Jednostavnom gestom, akcija dodirivanja prenosi bogate emocije. Kroz dodirni prsten dizajner želi prenijeti ovaj topli i bezobličan osjećaj s hladnim i čvrstim metalom. 2 krivulje su spojene u obliku prstena koji sugerira da se dvije osobe drže za ruke. Prsten mijenja svoj oblik kada se njegov položaj okreće na prstu i promatra se iz različitih kutova. Kad se spojeni dijelovi postave između prstiju, prsten se pojavljuje ili žuti ili bijeli. Kad se povezani dijelovi postave na prst, možete zajedno uživati u žutoj i bijeloj boji.

Strukturalni Prsten

Spatial

Strukturalni Prsten Dizajn uključuje metalnu konstrukciju okvira u kojoj se druzy drži tako da se naglašava kako kamen, tako i metalna konstrukcija okvira. Konstrukcija je prilično otvorena i osigurava da je kamen zvijezda dizajna. Nepravilan oblik druzy i metalnih kuglica koje drže strukturu unosi malo mekoće u dizajn. To je podebljano, oštro i nosivo.

Dizajn Odjeće

Sidharth kumar

Dizajn Odjeće NS GAIA suvremena je etiketa za žensku odjeću podrijetlom iz New Delhija koja je bogata jedinstvenim dizajnom i tehnikama tkanina. Marka je veliki zagovornik promišljene proizvodnje i svih stvari od biciklizma i recikliranja. Važnost ovog faktora ogleda se u stupovima imenovanja, 'N' i 'S' u NS GAIA koji zastupaju prirodu i održivost. Pristup NS GAIA je "manje je više". Oznaka igra aktivnu ulogu u usporenom modnom pokretu osiguravajući da je utjecaj na okoliš minimalan.

Naušnice

Van Gogh

Naušnice Naušnice nadahnute stablom badema u cvatu koje je naslikao Van Gogh. Delikatnost grana reproducira se nježnim lancima tipa Cartier koji se poput grana ljuljaju s vjetrom. Različite nijanse različitih dragulja, od gotovo bijele do intenzivnije ružičaste, predstavljaju sjene cvijeća. Grozd cvjetajućeg cvijeća predstavljen je različitim reznicama. Napravljen od 18k zlata, ružičastih dijamanata, morganita, ružičastih safira i ružičastih turmalina. Poliran i teksturiran. Izuzetno lagan i sa savršenim uklapanjem. Ovo je dolazak proljeća u obliku dragulja.

Torbe

Qwerty Elemental

Torbe Baš kao što evolucija dizajna pisaćih strojeva pokazuje transformaciju iz vrlo složenog vizualnog oblika u čisti, jednostavni geometrijski oblik, Qwerty-element je utjelovljenje snage, simetrije i jednostavnosti. Konstruktivni čelični dijelovi koje izrađuju razni majstori prepoznatljiva su vizualna značajka proizvoda, što torbi daje arhitektonski izgled. Osnovna osobina torbe su dva ključa pisaćeg stroja koja sama izrađuje i sastavlja dizajner.