Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Prsten

Wishing Well

Prsten Nakon što je u snu posjetila ružin vrt, Tippy je naišla na željni bunar okružen ružama. Ondje je pogledala u bunar i ugledala odraz noćnih zvijezda i poželila želju. Noćne zvijezde predstavljeni su dijamantima, a rubina simbolizira njezinu najdublju strast, snove i nade koje je načinila u bunaru. Ovaj dizajn sadrži prilagođeni kroj ruža, šesterokut rubin kandžu postavljen u 14K čvrstom zlatu. Mali listovi su izrezbareni kako bi pokazali teksturu prirodnih listova. Traka prstena podržava ravan vrh, a zakrivljena je lagano prema unutra. Veličine prstena moraju se matematički izračunati.

Naziv projekta : Wishing Well, Ime dizajnera : Tippy Hung, Ime klijenta : Tippy Taste Jewelry.

Wishing Well Prsten

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za natjecanje u dizajnu odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.