Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Privjesak

Taq Kasra

Privjesak Taq Kasra, što znači luk kasra, memento je Sasanskog kraljevstva koje se sada nalazi u Iraku. Ovaj privjesak nadahnut geometrijom Taq kasre i veličinom bivših suverenosti koja je bila u njihovoj strukturi i subjektivizmu, korišten je u ovoj arhitektonskoj metodi za izradu ovog etosa. Najvažniji atribut je to što je moderni dizajn učinio ovaj komad izrazitim pogledom, tako da bočni pogled izgleda poput tunela, donosi subjektivizam i oblik frontalnog pogleda, čime je napravio lučni prostor.

Naziv projekta : Taq Kasra, Ime dizajnera : Yazdan Pargoshaei, Ime klijenta : Pargosha.

Taq Kasra Privjesak

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za natjecanje u dizajnu odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.