Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Umjetnički Muzej

The Vagrant

Umjetnički Muzej Arhitektura Gradskog muzeja u Novom Tajpeju, koju je Aleksandar Rudnik Milanović dizajnirao kao ždralova ptica u gnijezdu na riječnoj terasi, lako se može shvatiti iz daljine i s bilo kojeg mjesta u parku uz rijeku Yingge. Oblik muzeja bio je nesmetani minimalistički uravnoteženi potez dizalica s atrijem kao pluća ptica gdje su svježi zrak i sunčeva svjetlost ulazili izravno u muzej. S krilima kao izložbenim prostorom, a dizalice se kreću kao restoran s umjetničkom tematikom, gosti muzeja mogli su uživati u pogledu na krajolik i grad Taipei u blizini.

Naziv projekta : The Vagrant , Ime dizajnera : Dr Aleksandar Rudnik Milanovic, Ime klijenta : Aleksandar Rudnik Milanovic.

The Vagrant  Umjetnički Muzej

Ovaj sjajni dizajn pobjednik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih arhitektonskih, građevinskih i strukturnih dizajnerskih radova.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.