Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Višenamjenski Namještaj

Screw Chair

Višenamjenski Namještaj U današnjem rizičnom životu srednja klasa i dio društva s malim primanjima su pod najekonomičnijim pritiskom, pa su stoga više zainteresirani za jednostavan, jeftin i iskorišten namještaj od elegantnog dizajna. upotrebe što povećava potrebu za višenamjenskim proizvodom. Glavna upotreba ovog dizajna je stolica. Pomicanjem dijelova stolice koji su bili povezani vijcima, mogli bismo imati i drugu upotrebu poput stola i polica. Osim toga, dijelovi stolica mogu se sakupljati u kutiji koja je glavni dio ovog dizajna.

Naziv projekta : Screw Chair, Ime dizajnera : Arash Shojaei, Ime klijenta : Arshida.

Screw Chair Višenamjenski Namještaj

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na natjecanju u dizajnu ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađivani dizajnerski portfelj nagrađivaca kako biste otkrili mnoštvo novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.