Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Pogon Za Ispitivanje Vina

Grapevine House

Pogon Za Ispitivanje Vina Kućica vinove loze u obliku apstraktnog grožđa, o kojem se gotovo slobodno priča o vinogradu. Njegov glavni potporni element koji je generiran digitalno proizvedenim stupcem predstavlja omaž starom korijenu vinove loze. Prozor kuće Grapevine neprekidno je otvoren u svim smjerovima i omogućava neposredan krajobrazni doživljaj vinograda. Na ovaj način treba omogućiti vizualno poboljšanje ukusa svih vina za ispitivanje.

Naziv projekta : Grapevine House, Ime dizajnera : Peter Stasek, Ime klijenta : Winemaker Association.

Grapevine House Pogon Za Ispitivanje Vina

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za natjecanje u dizajnu odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.