Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Set Za Kavu

Riposo

Set Za Kavu Dizajn ove usluge inspirirale su dvije škole s početka 20. stoljeća njemački Bauhaus i ruska avangarda. Stroga ravna geometrija i dobro osmišljena funkcionalnost u potpunosti odgovaraju duhu manifesta iz tih vremena: "lijepo je ono što je prikladno". U isto vrijeme prateći moderne trendove, dizajner kombinira dva kontrastna materijala u ovom projektu. Klasični porculan od bijelog mlijeka nadopunjuju svijetli poklopci od plute. Funkcionalnost dizajna podržana je jednostavnim, praktičnim ručkama i cjelokupnom upotrebljivošću forme.

Naziv projekta : Riposo, Ime dizajnera : Mikhail Chistiakov, Ime klijenta : Altavolo.

Riposo Set Za Kavu

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za natjecanje u dizajnu odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajnerski tim dana

Najveći svjetski dizajnerski timovi.

Ponekad vam je potreban vrlo velik tim talentiranih dizajnera koji može smisliti zaista sjajne dizajne. Svakodnevno imamo različit nagrađivani inovativni i kreativni tim dizajna. Istražite i otkrijte originalnu i kreativnu arhitekturu, dobar dizajn, modu, grafički dizajn i projekte dizajnerske strategije od dizajnerskih timova širom svijeta. Oduševite se originalnim djelima dizajnera velikog majstora.