Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Knjižara

Chongqing Zhongshuge

Knjižara Uključujući prekrasan krajolik Chongqinga u knjižaru, dizajner je stvorio prostor u kojem će se posjetitelji osjećati kao u šarmantnom Chongqingu dok čitaju. Ukupno postoji pet vrsta područja za čitanje, a svaka je poput zemlje čuda s prepoznatljivim osobinama. Knjižara Chongqing Zhongshuge potrošačima je pružila fantastičniji doživljaj koji nisu u mogućnosti steći putem online kupovine.

Naziv projekta : Chongqing Zhongshuge, Ime dizajnera : Li Xiang, Ime klijenta : X+Living.

Chongqing Zhongshuge Knjižara

Ovaj izuzetan dizajn dobitnik je nagrade platinasti dizajn za natjecanje u dizajnu igračaka, igara i hobi proizvoda. Svakako biste trebali vidjeti platforma dizajnerski portfelj nagrađivanih platina i otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne igračke, igraće i proizvode za hobi proizvode.

Dizajnerski intervju dana

Intervjui sa svjetski poznatim dizajnerima.

Pročitajte najnovije intervjue i razgovore o dizajnu, kreativnosti i inovacijama između dizajnerskog novinara i svjetski poznatih dizajnera, umjetnika i arhitekata. Pogledajte najnovije dizajnerske projekte i nagrađivane dizajne poznatih dizajnera, umjetnika, arhitekata i inovatora. Otkrijte nove spoznaje o kreativnosti, inovacijama, umjetnosti, dizajnu i arhitekturi. Saznajte više o dizajnerskim procesima sjajnih dizajnera.