Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Dizajn Interijera

Suzhou MZS Design College

Dizajn Interijera Ovaj se projekt nalazi u Suzhouu, koji je dobro poznat po tradicionalnom kineskom dizajnu vrta. Dizajnerica se trudila okupiti svoje modernističke osjećaje kao i narodni jezik u Suzhouu. Dizajn uzima znakove tradicionalne arhitekture Suzhoua, korištenjem okrečenih zidova od gipsa, mjesečevih vrata i zamršene vrtne arhitekture kako bi se renovirao jezik Suzhoua u suvremenom kontekstu. Namještaj je ponovno stvoren recikliranim granama, bambusom i slamnatim užadima uz sudjelovanje učenika, što je ovom obrazovnom prostoru dalo posebno značenje.

Naziv projekta : Suzhou MZS Design College, Ime dizajnera : Miaofei (Fiona) Jiang, Ime klijenta : .

Suzhou MZS Design College Dizajn Interijera

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za natjecanje u dizajnu odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajnerska legenda dana

Legendarni dizajneri i njihova nagrađivana djela.

Legende dizajna izuzetno su poznati dizajneri koji svojim dobrim dizajnom čine naš svijet boljim mjestom. Otkrijte legendarne dizajnere i njihove inovativne dizajne proizvoda, originalna umjetnička djela, kreativnu arhitekturu, izvanredne modne dizajne i dizajnerske strategije. Uživajte i istražite originalna dizajnerska djela nagrađivanih dizajnera, umjetnika, arhitekata, inovatora i marki širom svijeta. Oduševite se kreativnim dizajnom.