Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Korporativni Identitet

film festival

Korporativni Identitet "Kino, ahoj", bio je slogan za drugo izdanje Europskog filmskog festivala na Kubi. To je dio koncepta dizajna usmjerenog na putovanja kao način povezivanja kultura. Dizajn evocira putovanje broda za krstarenje koji putuje od Europe do Havane natovaren filmovima. Dizajn pozivnica i ulaznica za festival inspiriran je putovnicama i ulaznicama za ukrcaj koje danas putnici širom svijeta koriste. Ideja putovanja kroz filmove potiče javnost na prijemčivu i znatiželjnu kulturnu razmjenu.

Naziv projekta : film festival, Ime dizajnera : Daniel Plutín Amigó, Ime klijenta : Daniel Plutin.

film festival Korporativni Identitet

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za natjecanje u dizajnu odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.