Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Arhitektura Mješovite Uporabe

Shan Shui Plaza

Arhitektura Mješovite Uporabe Smješten u povijesnom gradu Xianu, između poslovnog centra i rijeke TaoHuaTan, cilj projekta je povezati ne samo prošlost i sadašnjost, već i urbanu prirodu. Inspiriran proljetnom kineskom pričom o cvjetanju breskve, projekt nudi paradisijansko mjesto za život i rad pružajući bliski odnos s prirodom. U kineskoj kulturi, filozofija planinskih voda (Shan Shui) ima ključno značenje odnosa između čovjeka i prirode, tako da iskorištavajući vodeni krajolik mjesta, projekt nudi prostore koji odražavaju filozofiju Shan Shui u gradu.

Naziv projekta : Shan Shui Plaza, Ime dizajnera : AART. AT Design, Ime klijenta : AART. AT design consultant company.

Shan Shui Plaza Arhitektura Mješovite Uporabe

Ovaj izvrstan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn proizvoda za rasvjetu i dizajn projekata rasvjete. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata rasvjete.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.