Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Arhitektonsko Istraživanje I Razvoj

Technology Center

Arhitektonsko Istraživanje I Razvoj Arhitektonski projekt Tehnološkog centra kao smjernica je integracija arhitektonskog ansambla u okolni krajolik, miran i ugodan prostor. Ova definirajuća Ideja čini ansambl humaniziranom orijentirom, predodređenom potrebnom intelektualnom uranjanju istraživača koji će u njemu djelovati, izraženom u svojoj plastičnoj i konstruktivnoj namjeri. Upečatljiv i integriran dizajn krovova u konkavno-konveksnom obliku gotovo dodiruje naglašene vodoravne linije koje definiraju, dakle, glavne karakteristike arhitektonskog kompleksa.

Naziv projekta : Technology Center, Ime dizajnera : Paulo Brazil E Sant Anna, Ime klijenta : Klabin S A.

Technology Center Arhitektonsko Istraživanje I Razvoj

Ovaj izvrstan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn proizvoda za rasvjetu i dizajn projekata rasvjete. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata rasvjete.

Dizajnerski intervju dana

Intervjui sa svjetski poznatim dizajnerima.

Pročitajte najnovije intervjue i razgovore o dizajnu, kreativnosti i inovacijama između dizajnerskog novinara i svjetski poznatih dizajnera, umjetnika i arhitekata. Pogledajte najnovije dizajnerske projekte i nagrađivane dizajne poznatih dizajnera, umjetnika, arhitekata i inovatora. Otkrijte nove spoznaje o kreativnosti, inovacijama, umjetnosti, dizajnu i arhitekturi. Saznajte više o dizajnerskim procesima sjajnih dizajnera.