Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Kolekcija Nakita

Future 02

Kolekcija Nakita Projekt Future 02 kolekcija je nakita s zabavnim i živopisnim zavojem nadahnutim teoremama krugova. Svaki je komad stvoren softverom za računalno oblikovanje, koji je u cijelosti ili djelomično izgrađen selektivnom tehnologijom laserskog sinteriranja ili čeličnim 3D tiskanjem i ručno završen tradicionalnim tehnikama izrade srebrnjaka. Zbirka crpi inspiraciju iz oblika kruga i pažljivo je osmišljena da vizualizira euklidske teoreme u obrasce i oblike nošenja umjetnosti, simbolizirajući na taj način novi početak; polazna točka za uzbudljivu budućnost.

Naziv projekta : Future 02, Ime dizajnera : Ariadne Kapelioti, Ime klijenta : .

Future 02 Kolekcija Nakita

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za natjecanje u dizajnu odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.