Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Bežični Zvučnici

FiPo

Bežični Zvučnici FiPo (skraćeni oblik „Fire Power“) svojim privlačnim dizajnom odnosi se na duboko prodiranje zvuka u koštane ćelije kao inspiraciju za dizajn. Cilj je stvarati zvuk velike snage i kvalitete u kosti kosti i stanice u njemu. To korisniku omogućuje povezivanje zvučnika s mobilnim telefonom, prijenosnim računalom, tabletima i drugim uređajima putem Bluetooth-a. Kut postavljanja zvučnika dizajniran je s obzirom na ergonomske standarde. Štoviše, zvučnik se može odvojiti od staklene baze što korisniku omogućava ponovno punjenje.

Naziv projekta : FiPo , Ime dizajnera : Nima Bavardi, Ime klijenta : Nima Bvi Design.

FiPo  Bežični Zvučnici

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za natjecanje u dizajnu odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago prikazati nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati sve sjajnije i nadahnjujuće dizajne. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih svjetskih dizajnera.