Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Gradska Rasvjeta

Herno

Gradska Rasvjeta Izazov ovog projekta je osmisliti urbanu rasvjetu u skladu s teheranskim okolišem i privlačnim građanima. Ovo svjetlo nadahnulo je Azadi Tower: glavni simbol Teherana. Ovaj je proizvod dizajniran za osvjetljavanje okolice i ljudi s toplom svjetlošću, te za stvaranje prijateljske atmosfere s različitim bojama.

Naziv projekta : Herno, Ime dizajnera : Mohsen Noroozi, Ime klijenta : egg plus.

Herno Gradska Rasvjeta

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za natjecanje u dizajnu odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajnerski intervju dana

Intervjui sa svjetski poznatim dizajnerima.

Pročitajte najnovije intervjue i razgovore o dizajnu, kreativnosti i inovacijama između dizajnerskog novinara i svjetski poznatih dizajnera, umjetnika i arhitekata. Pogledajte najnovije dizajnerske projekte i nagrađivane dizajne poznatih dizajnera, umjetnika, arhitekata i inovatora. Otkrijte nove spoznaje o kreativnosti, inovacijama, umjetnosti, dizajnu i arhitekturi. Saznajte više o dizajnerskim procesima sjajnih dizajnera.