Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Torba, Večernja Torba

Tango Pouch

Torba, Večernja Torba Tango torbica je izvanredna torba s doista inovativnim dizajnom. To je nosivo umjetničko djelo koje nosi ručka za ručne ručke i omogućava vam da imate slobodne ruke. U unutrašnjosti je dovoljno prostora, a konstrukcija sklopivog magneta za zatvaranje daje neočekivano lako i široko otvaranje. Torbica je izrađena od mekane kože od teleće kože s voskom za nevjerojatno ugodan dodir ručke i natečenim bočnim umetcima, koji su namjerno kontrastni konstrukciji glavnog tijela izrađenoj od takozvane glazirane kože.

Naziv projekta : Tango Pouch, Ime dizajnera : Anne-Christin Schmitt, Ime klijenta : Gretchen.

Tango Pouch Torba, Večernja Torba

Ovaj izuzetan dizajn dobitnik je nagrade platinasti dizajn za natjecanje u dizajnu igračaka, igara i hobi proizvoda. Svakako biste trebali vidjeti platforma dizajnerski portfelj nagrađivanih platina i otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne igračke, igraće i proizvode za hobi proizvode.

Dizajnerski tim dana

Najveći svjetski dizajnerski timovi.

Ponekad vam je potreban vrlo velik tim talentiranih dizajnera koji može smisliti zaista sjajne dizajne. Svakodnevno imamo različit nagrađivani inovativni i kreativni tim dizajna. Istražite i otkrijte originalnu i kreativnu arhitekturu, dobar dizajn, modu, grafički dizajn i projekte dizajnerske strategije od dizajnerskih timova širom svijeta. Oduševite se originalnim djelima dizajnera velikog majstora.