Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Roman

180º North East

Roman "180 ° sjeveroistočno" avanturistička je pripovijest od 90.000 riječi. Priča istinsku priču o putovanju Daniela Kutchera kroz Australiju, Aziju, Kanadu i Skandinaviju u jesen 2009. godine kada mu je bilo 24 godine. , fotografije, karte, izražajni tekst i video pomažu uvesti čitatelja u avanturu i pružiti bolji osjećaj autorovog osobnog iskustva.

Naziv projekta : 180º North East, Ime dizajnera : Daniel Kutcher, Ime klijenta : Daniel Kutcher.

180º North East Roman

Ovaj izuzetan dizajn dobitnik je nagrade platinasti dizajn za natjecanje u dizajnu igračaka, igara i hobi proizvoda. Svakako biste trebali vidjeti platforma dizajnerski portfelj nagrađivanih platina i otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne igračke, igraće i proizvode za hobi proizvode.

Dizajnerski intervju dana

Intervjui sa svjetski poznatim dizajnerima.

Pročitajte najnovije intervjue i razgovore o dizajnu, kreativnosti i inovacijama između dizajnerskog novinara i svjetski poznatih dizajnera, umjetnika i arhitekata. Pogledajte najnovije dizajnerske projekte i nagrađivane dizajne poznatih dizajnera, umjetnika, arhitekata i inovatora. Otkrijte nove spoznaje o kreativnosti, inovacijama, umjetnosti, dizajnu i arhitekturi. Saznajte više o dizajnerskim procesima sjajnih dizajnera.